Over ons 2019-05-15T13:03:00+00:00

Over ons

Building construction
Uw LHV bouwpartner in de zorg


Building Construction staat garant voor kennis en ervaring in bouwen. Wij verzorgen het complete traject van plan- en projectontwikkeling tot en met bouw, verbouw, renovatie, transformatie/herbestemming en onderhoud. Ook het regelen van financiering en vergunningen is bij ons in goede handen. Building Construction is gespecialiseerd in bouwen binnen de zorg. Wij volgen onder andere de richtlijnen die zijn opgesteld door de bouwadviesgroep van de LHV.

Wij hanteren een vooruitstrevende aanpak: samen met betrokkenen en diverse disciplines in de bouwsector realiseren wij functionele en duurzame bouwconcepten. Wij werken met de nieuwste technieken en houden de ontwikkelingen binnen de gebieden zorg en welzijn nauwlettend in de gaten. Dankzij onze ervaring, kennis en ons netwerk in de zorgsector zijn wij in staat om bouwconcepten te realiseren die goed aansluiten op de vooruitgang en innovaties binnen de zorg.

Wilt u een heel bouwproject van begin tot eind door ons laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies, interesse in een ontwerpvoorstel of in onderhoud? Building Construction verzorgt complete bouwprojecten, maar ook voor onderdelen hiervan kunt u bij ons terecht.

De directie

Erkan Dubovci Directeur Bouw
Ergyn Dubovci Directeur Design

Volg ons

Contact

Verlengde Meeuwerderweg 5
9723 ZM Groningen

info@buildingconstruction.nl