Uitvoerders, timmermannen en all-round bouwmedewerkers
Locatie: Noord-Nederland
Fulltime – per direct

Building Construction verzorgt bouwprojecten in de verschillende disciplines van de zorg. Zo hebben we projecten gerealiseerd voor gezondheidscentra, apotheken en instellingen in de (geestelijke) gezondheidszorg. Samen met onze medewerkers en partners verzorgen wij het complete traject van plan- en projectontwikkeling tot en met bouw, verbouw, renovatie, transformatie/herbestemming en onderhoud. Om ons team competitief te maken zijn wij op zoek naar versterking. Wil jij in een prettige werkomgeving terecht komen, gebruik maken van onze bedrijfswagens, een goed salaris verdienen en mogelijkheden krijgen aangeboden voor opleidingen? Neem dan direct contact op met dhr. Erkan Dubovci.

Functie-eisen:
Je hebt een proactieve en zelfstandige houding.
Je hebt affiniteit met de bouwsector.
Je bent per direct beschikbaar.
Je hebt aantoonbaar meegewerkt aan geslaagde bouwprojecten.

Contact opnemen:
Ben je geïnteresseerd in één van deze functies? Neem contact op met Erkan Dubovci via erkan@buildingconstruction.nl of via 06 48922581

 

 

2018-06-28T21:50:34+00:00

About the Author: